[vc_row css=”.vc_custom_1509056536342{padding-top: 40px !important;}”][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Canada Goose

Opgericht in een klein pakhuis in Toronto 50 jaar geleden, begon Canada Goose met het ontwikkelen van krachtige en technische producten voor de koudste plekken ter wereld. De Canada Goose winterjassen met donsvoering kunnen extreme weersomstandigheden heden aan, tot wel -25°C. Canada Goose houdt niet alleen rekening met de mensen die woonachtig zijn in koude landen, maar ook met de dieren. Tweederde van de ijsberen leven in Canada en om dit diersoort te beschermen, gaat een deel van de opbrengst van de jassen naar Polar Bears International (PBI) en is een speciale PBI Collectie gelanceerd.

De Canada Goose parka’s en jassen voor mannen zie je regelmatig terug in films, die zich afspelen op een extreem koude locatie. Twee van de belangrijkste films waar Canada Goose zijn tribute maakte zijn: The Day After Tomorrow en National Treasure.

Wij bieden u een uitgebreide wintercollectie van Canada Goose voor zowel heren als dames.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”131″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1509056416831{padding-top: 60px !important;}”][vc_column][pw_brand_vc_product_grid pw_columns=”4″ pw_posts_per_page=”40″ pw_brand=”35″][/vc_column][/vc_row]