Gratis verzending voor alle bestellingen!

Corneliani

Alfredo Corneliani richtte Corneliani in 1930 op in Mantua (Lombardije, Italië). Corneliani begon met het fabriceren van handgemaakte regenjassen en buitenkleding voor heren. De kledingstukken lieten een goede indruk achter, met name vanwege hun kwaliteit en looks. Een groot succes was hun iconische Identity Jacket, beter bekend als Vespa Jacket, de eerste milestone in de Corneliani ID world. Drie zoons van Corneliani, Alfredo, Carlaberto en Claudio gaven het merk een grote boost in 1950 wat het merk bekende maakte in de rest van de wereld. Ze maakten nog twee indrukwekkende herenmode items, de ID Coat en het meer recente O-Jacket.

Wat Corneliani altijd in de top van het luxe modesegment houdt is waarschijnlijk hun missie: To create a perfect balance between tradition and technology. “. Maatwerk en handgemaakte afwerking zijn fundamentele elementen van het merk. Zoals ze zelf zeggen: “Elegance that goes beyond the usual distinctions between businesswear and sportswear to express a sophisticated, versatile style.”.

Corneliani produceert verschillende soorten herenkleding van zeer hoge kwaliteit, van jeans tot jassen, truien, shirts en pakken.

Bij Zoetelief kunt u ook terecht voor maatwerk kostuums van Corneliani!

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.